O TSP-u
O NAMA

Naziv Tanad s Plinare (skraćeno: TSP) datira iz daleke 1989.g. kad je danas već legendarni član Zli dodijelio to ime momčadi igrača kojoj je sam pripadao za vrijeme jedne partije kuglanja u također već legendarnoj pivnici Grand Slam u Zagrebu.

Godinama nakon toga skupina Tanad s Plinare nadilazi okvire skupine i aktivirajući se u kulturnoj, sportskoj i drugim sociološkim domenama, prerasta u svojevrsnu instituciju. Od mnogobrojnih aktivnosti TSP-a navedimo samo neke: nogomet, kuglanje, tenis, jedrenje, skijanje, glazbeni klupski koncerti, podrška hrvatskim reprezentativcima na neobične načine, organizirane projekcije Sedlarovog Fergismajnihta...

Svatko tko se osjećao članom Tanadi s Plinare - popularnim Tanađaninom - dijelio je sa svojim istomišljenicima istovjetne poglede na svijet, osim s onima koji su iskazivali drukčija mišljenja.

O sportskim i kulturnim aktivnostima Tanadi s Plinare pročitajte više na ovim web stranicama.

U postupku je i registracija udruge 'Tanad s Plinare' čiji je statut nedavno kreiran, te je održana Osnivačka skupština nakon koje su i kreirane web stranice koje upravo čitate.

Neslužbena himna TSP-a je parafraza Perkovićeve Vjetre s Dinare: Tanad s Plinare. O novoj himni će se očitovati Skupština TSP-a.

Od ciljeva koje TSP je zacrtao za blisku budućnost navedimo u prvom redu smještaj u adekvatnim prostorijama s pripadajućom štalom s konjima kako bi se komunikacija između članova mogla odvijati na prirodan, konjičko-glasnički način.

 

TSP grabi velikim koracima naprijed nižući nove uspjehe gotovo svakodnevno.

Idemo dalje!