Kruh i pašteta:
šnitu kruha odrezati na prst debljine. Iz paštete odvojiti pljesan, crno, skoreno (sačuvati za kasnije) i u više tankih slojeva premazati šnitu kruha...u jedan od donjih slojeva nanijeti pljesan, crno, skoreno što se kasnije prekrije zdravim dijelom paštete....i voila...dobar tek!
odite na administracijsku stranicu (link lijevo),
pa na "korisnički podaci" i
tamo uključite
"Dozvoli ostalim sudionicima u forumu da mi pošalju privatnu poruku"
jer ti inače ne mogu odgovorit na privatnu poruku
Također, kad ste već tamo, ažurirajte podatke - datum rođenja, adresu itd. Bitno je datum rođenja kako bi drugi znali kad vam predstoji rođendan!
to je samo zato jer nisi još vrlo zdrav(čim ti prođe alergija,sinusi,upala uha,giht,temperatura i ine sitnice moći ćeš uživati u ovoj pašteti i što bi cvrle reko voila)