INFO
(zasad ništa.)
iz arhive...

Godišnji odmori

Evo kako bih oživio rubriku info, podsjetit ću vas da nadolazi razdoblje godišnjih odmora.
Živjeli!


S.A.R.S. u Domu željezničara, 20.11.2009.

Trip to Zion & Kazan predstavljaju:

S.A.R.S. – ‘Budjav Lebac’ (Bg/Srb)
Blues / Folk Rock / Reggae

Filip Motovunski (Motovun/Hr)
feat. Chakka MC (Sombor/Srb)
Drum & Bass / Jungle / Hip Hop

Neznam kak se zovu, al frajer mi je susjed
feat. Predgrupa (Velika Gorica/HR)
Rock / Punk / Metal / Jazz / Hip Hop / ...

dj Jan Becele (Trip to Zion)
Drum & Bass / Jungle / Dubstep

warm up by Kazan muzik

visuals by Trip to Zion video

petak, 20. studeni, 2009. godine od 21 sat
Dom Željezničar, Trnjanska 1, Zagreb

Cijena ulaznica: 50 kn u pretprodaji, 70 kn na ulazu
Pretprodajna mjesta: Kingston shop, Radićeva 3, Natura Croatica, Preradovićeva 8, Dirty Old shop, Tratinska 22


NOĆ BIJELIH ANĐELA 2

Odbacite predrasude o navijačima i dođite na Noć Bijelih anđela u subotu, 24. listopada s u 20 sati u Močvaru. Uvjerite se da postoji alternativa i u navijanju i dobro se zabavite.


Bijeli anđeli pozivaju sve koji vole nogomet ali ne vole nasilje i ne mrze protivnika te sve one koji vole dobru žestoku svirku da im se pridruže na Noći Bijelih anđela koja će se održati u sklopu 10th FARE Action Weeka te tako daju svoju podršku razvijanju tolerancije te borbi protiv diskriminacije.

FARE (Football against racism in Europe) Action Week održava se od 15. do 27. listopada 2009. godine, a zagrebački koncert Bijeli Anđela jedan je u nizu akcija koje će se u sklopu ovog tjedna, kojemu je cilj borba protiv rasizma i svih oblika diskriminacije, održati u četrdesetak zemalja Europe.

Kao predvodnici alternative u navijanju te navijačka skupina koja promiče nenasilje i toleranciju na nogometnim travnjacima, Bijeli anđeli prvi su koncert s istim ciljem organizirali i 2007. godine. Tada prepuna Močvara bila je potvrda da među navijačima imaju još istomišljenika te poticaj za sve buduće akcije kojima se nadaju pridobiti još više poklonika dobrog nogometa i fer navijanja.

SVIRAJU:
Paddy's Allstars
Poruka u prazno
Eskadron
Spierdalaj
Skretničari
Kajla
Road Kill Exotics
Abergaz


Ankete

Eto, odlučio sam prihvatiti grizlijevu konstruktivnu kritiku i uveo sam ankete kao što možete vidjeti na desnoj strani svog browsera (ako napravite Refresh ili kliknete lijevu gornju ikonicu TSP-a ili kliknete na Home).

Anketa je javna, a ne tajna, tako da pretpostavljam da će biti predbacivanja tipa "zašto si ti glasao/la za ovu seriju, a ne za ovu" itd. Happy ispunjavanje!

P.S. Iako sam se bavio mišlju da svaki član može postaviti novu anketu, ne znam baš da li bi to ispalo uredno u praksi, pa zasad ništa od toga.


Skok na forum

Poštovana tanad,
nadam se da će vam sad biti lakše uključiti se u vaš omiljeni forum pod temom "dobro jutro" budući da nećete više morati listati osamstosedamdesetdevet stranica već će vas aplikacija automatski prebaciti na posljednju stranu.
Dobro jutro!


Novo na stranicama TSP-a

Evo malo smo preselili neke sekcije s jedne strane na drugu.
I ne bi bilo smisla da pišem ovu novost, ovo činim samo zato da popunim tu prazninu koja je nastala na ovom dijelu stranice.

Trla baba lan da joj prođe dan. Trla baba lan da joj prođe dan. Trla baba lan da joj prođe dan. Trla baba lan da joj prođe dan. Trla baba lan da joj prođe dan. Trla baba lan da joj prođe dan. Trla baba lan da joj prođe dan. Trla baba lan da joj prođe dan. Trla baba lan da joj prođe dan. Trla baba lan da joj prođe dan. Trla baba lan da joj prođe dan. Trla baba lan da joj prođe dan.

Hvala na razumijevanju!


Novo na stranicama TSP-a

Štovani tanađani, simpatizeri i posjetitelji!

Pri vašem povratku s jedrenja, nadam se da će vas ugodno iznenaditi poneke preinake na našim web stranicama u vidu poboljšanja istih, a ono što će neke posebno obradovati jest da su neki promatrači 'upgradeani' sa statusa promatrača u status Tanađanin, te da svi Tanađani odsad imaju pravo pisati kolumne.

Za daljnje, šire ovlasti Tanađana, kao što su ažuriranje sekcija "Info" i "Putovanja" morat ću se konzultirati sa predsjednikom upravnog odbora.

Hvala na pozornosti
Vaš
Hrušt


Dobrodošli na nove stranice TSP

Svi komentari i sugestije su dobrodošli, ostavite ih u forumu, na chatu, pisanim ili usmenim putem i nadam se da ćete pridonijeti rastu i razvoju ovog jedinstvenog sajta.