FORUM

Forumi > Forum TSP-a > FINALE KUPA MARŠALOVO SUNCE 2019.

Privatne | Traži

Pošalji odgovor

FINALE KUPA MARŠALOVO SUNCE 2019.

izvjestitelj
Tanađanin

Poslano: 10.05.2019. 10:40:01

25.05.2019. Subota -PAZIN

Početak tekme bit će oko 12 h u Vatrogasnoj (a kakvoj drugoj) Areni u Pazinu. Točno vrijeme početka znat će se naknadno.
Igrači i stručni stožer smješteni su u luksuznoj (a kakvoj drugoj) vili u Tinjanu. Svi vi koje vas put nanese taj vikend u Istru, pozvani ste da se pridružite zabavi u subotu popodne/navečer. Ima bazena a bit će i roštilja. Pića neće usfaliti a imam osječaj da bu se i Bakar otvorio taj vikend.

Nego da malo rezimiramo sezonu ili barem dosadašnji dio.
Kombinovani su opet prvaci. Niš novo. Niti iznenađujuće. Zasluženo. Mogli bi reći i lagano. Čestitamo.

Nego evo jedan zanimljiv detalj;
Od kada su Fenjeraši napravili drugu čistku u istoj sezoni, početkom mjeseca ožujka, stanje na tablici je ovakvo

KOMBINOVANA 10 5 1 4 - 16 BODOVA
OFC FENJER 10 4 1 5 - 13 BODOVA
Zanimljivo.

Pa još par crtica. Najbolji strijelac i najbodovaniji igrač je naš MUSTAFA koji igra sezonu karijere. Bolje reći proljetni dio sezone jer se na jesen tražio iz već poznatih razloga.
HALIL je i dalje najstariji igrač lige i na terenu se super nosi s godinama. U trećem poluvremenu malo kaska. BALIK, MEHO, IBRO,FERČO..klasika. Institucije. Nebi ih menjali za nikaj na svetu. VOLKAN. Klasika. Toplo -hladno. SULI nas je ....ma neću ništa govoriti.
Dvojica su nas napustila a probali smo i sa zamjenama ali niti tu nije bilo sreće. Jednostavno smo prisiljeni osloniti se na vlastiti kadar i izgurati sezonu do kraja. A na ljeto pametnije.
A prvaci?
ČOVJEK je prepustio izborničku funkciju MEDI (Bočkaju). Prvog se sve rijeđe viđa na tekmama a drugi kao da je malo razvučen na novoj poziciji pa možda i igra malo pati. Ipak je još uvijek stup kombinovane igre i najzaslužniji za novu titulu. Pored PEGLICE koji je svake godine sve bolji na golu. Ako je uopće moguće biti bolji, te veterana CVRLETA kojem, pazi sad ovo, fale još samo 2 gola da mu ovo bude najefikasnija sezona u karijeri. Najpolivalentniji im je LAC, možeš ga stavit na svaku poziciju na terenu, jurišnik VEPAR te najbrže napredujući a još uvijek najpodcijenjeniji DRAGEC. ĐEJ je nažalost predugo odsutan. Veslimo se kad se vrati.
I za kraj je posebna priča DANILO BRATE (stariji čitatelji znaju ga i kao KARAVU). On i dalje trpa i trpa. Ali sve rjeđe dolazi, sve manju minutažu ima i sve više kritika na svoj račun prima. Možda zato i rjeđe dolazi. Možda nije kliknuo s novim izbornikom. Možda se malo zasitio crne boje. Možda mu se nosi bila.
Skuvali smo ti pašta šutu. Đuro će ti oprostiti što te tukao.


Pošalji Odgovor | Citiraj | Pošalji Privatnu

izvjestitelj
Tanađanin

Poslano: 31.05.2019. 12:24:59

Odigran je još jedan Kup.
Ramazanovo Sunce ostalo je u kombinovanim rukama.
Zasluženo. Samo su uzeli kaj im se ponudilo na dlanu.
A ove godine im se fakat ponudilo.
Ili kako bi rekao Vojko.
Kako to? Kako to?
Možda je Kralj Alkohol
Možda je Lex Medo
Možda je Jelsa
Možda su fakat Srbi
Al definitivno netko nas sabotira.


Pošalji Odgovor | Citiraj | Pošalji Privatnu

covjek
Tanađanin

Poslano: 31.05.2019. 14:37:24

pih, klasična fenjeraška kuknjava i dugogodišnje usavršavanje fraze "trla baba lan"-a vi ga baš trljate i trljate i trljate,,,
kaj bi reko" vaš suigrač: Možda je ovo?
Možda je ovo?
Možda je ovo?
Možda je ovo?


" A, MOŽDA STE BABE?"

svaka sličnost s stvarnim osobama i udrugama je slučajna


Pošalji Odgovor | Citiraj | Pošalji Privatnu

covjek
Tanađanin

Poslano: 31.05.2019. 15:08:46

nije baš vezano uz Kup, ali vezano uz 35.kolo PTNL... dok se fenjeraška klika "igrala" nogometa u dvorani , dvojica ponajboljih igrača Kombinovane (Lac i Danilobrate) im peku roštilj ispred te iste dvorane u to isto vrijeme dok se oni "igraju"....????


Pošalji Odgovor | Citiraj | Pošalji Privatnu

cvrcak
promatrač

Poslano: 05.06.2019. 14:15:30

dvojica ponajboljih igrača Kombinovane (Lac i Danilobrate) im peku roštilj ispred te iste dvorane u to isto vrijeme dok se oni "igraju"....????


a nisu se setili šampionima ni cveće da donesu


Pošalji Odgovor | Citiraj | Pošalji Privatnu